Presnimavanje Super 8, Normal 8 filmova. AKCIJA,8 kn/ 1,06 €, minuta presnimavanja sa osnovnom montažom!

Moramo naglasiti da svi materijali trebaju proći tehnološki proces od suhog pranja, mokrog pranja te provjere lijepljenih dijelova filma da bi se tako pripremljeni film mogao pustiti u naše vrlo osjetljive specijalne uređaje.

Presnimavanja super 8 i normal 8 filmova vršimo pomoću TELE KINA, što smo  jedini u Hrvatskoj! S najnižom cijenom, a vrhunskom kvalitetom, u HD rezoluciji.

Normal 8 i super 8 format

Našom specijalno dizajniranom izravnom metodom snimanja filma,i pomno odabranom optikom, projektorom, kamerom, sve to nam omogčava digitalizaciju filmova u izvornoj kvaliteti.
Tako se osigurava digitalizacija u  najboljoj oštrini bez treperenja slike. To su vrijednosti presnimavanja u TELE KINU.

Sklop : projektora, optike, kamere i postolja – TELE KINO!

presnimavanje-super-8-dvd-sve-vhs-formate-slika-26500082

 

Mnogi filmovi nisu tonski, stoga svakom našem korisniku stavljamo pozadinsku muziku, po želji . Takova obrada i montaža  su besplatni i ulaze u cijenu presnimavanja!!!!.

 

ISKORAK: Novi programi koje smo nabavili vraćaju Vaše filmove izvornom zapisu. Zrnata struktura filma je posljedica starosti filma, a uzrokuje i  gubitak oštrine. Kad snimate u HD rezoluciji taj proces raspadanja filma je uočljiviji.

Moramo bit svjesni da su Vaši filmovi bili neadekvatno pohranjeni zadnjih 50 godina, gdje je došlo do sušenja ceuolidne trake i ujedno pucanjna vašeg svjetlosnog zapisa kao i razgradnje kolora, koji prelazi u zrnatu strukturu. Svi ti procesi utječu na oštrinu snimka, koja se gubi, a sada možemo vratiti Vaše snimke bliže izvornom zapisu.

Uklanjamo   zrnatu strukturu snimka, kao i vraćanje izgubljene oštrine snimka čak do 25%, što je uspjeh novih digitalnih tehnologija u HD rezoluciji.

Super 8 film

Posebna nam je bila čast da smo bili prepoznati kao najbolji u Hrvatskoj u digitalizaciji super 8 i normal 8 materijala te smo bili pozvani da presnimavamo materijale od obitelji Kostelić koji su kasnije iskorišteni u   filmovima.
Mnoga imena Hrvatskog filma su vezana za ove današnje rezultate  koje postižemo, di posebno moram naglasiti dugodišnju suradnu i zajedničke projekte sa Vladimirom Petekom kao i Ladislavom Galetom.   50 godišnje ikustvo u snimanju, i obradi svih materijala prateći nove tehnologije, a predhodnica svemu je bilo diplomiranje na filmu na Zagrebačkoj Akademiji 1978 godine.

 

Filmski uzorci presnimavanja

Normal 8 i Super 8 filmova.

 

Sve primljene materijale na našu adresu Hondlova 2/7, ili Sveti Duh 18, Zagreb- vraćamo pauzećem na navedenu adresu

Akcija-popust trenutni:

Cijena presnimavanja S8 i N8 filmova je 8 kn/1,06 € minuta, sa montažom .

Nazovite: majstora za presnimavanja : 091 7350656