Presnimavanje ili digitalizacija : Super 8, Normal 8 filmova. AKCIJA – 1,06 € / 8 kn, minuta presnimavanja sa osnovnom montažom! Probno snimanje Vašeg uzorka filma do 3,5 minute je besplatno ,gdje možete vidjeti kvalitetu našeg rada. Uvjerite se i pošaljite uzorak.

Moramo naglasiti da svi materijali trebaju proći tehnološki proces od suhog pranja, mokrog pranja te provjere lijepljenih dijelova filma da bi se tako pripremljeni film mogao pustiti u naše vrlo osjetljive specijalne uređaje.

Presnimavanja super 8 i normal 8 filmova vršimo pomoću TELE KINA, što smo  jedini u Hrvatskoj! S najnižom cijenom, a vrhunskom kvalitetom, u HD rezoluciji.

Normal 8 i super 8 format

Telekino (tele- + kino), uređaj za pretvorbu pokretnih slika snimljenih na filmu u videosignal radi korištenja u televizijskom sustavu. Pretvorba se postiže projiciranjem svjetlosti kroz film, čime svjetlosni snop postaje moduliran sadržajem slike snimljene na filmu. Nakon toga svjetlost se na prizmi za razdvajanje boja dijeli na tri primarne boje: crvenu, zelenu i plavu, a svaka od njih usmjerava se na vlastiti senzor, u kojem se pretvara u električni signal. U telekinu frekvencija se prilagođuje tako da za trajanja jedne filmske slike nastane jedna indentična televizijska slika u HD rezoluciji.

Tako se osigurava  najbolja oštrina i  snimak bez treperenja slike. To su vrijednosti presnimavanja u pravom TELE KINU.

Sklop : projektora, optike, kamere i postolja – TELE KINO. Mijenjamo kameru ovisno o formatu filma!

presnimavanje-super-8-dvd-sve-vhs-formate-slika-26500082

Mnogi filmovi nisu tonski, stoga svakom našem korisniku stavljamo pozadinsku muziku, po želji . Takova obrada i montaža  su besplatni i ulaze u cijenu presnimavanja bez skrivenih dalnjih troškova!!!!.

ISKORAK: Novi programi koje smo nabavili vraćaju Vaše filmove izvornom zapisu. Zrnata struktura filma je posljedica starosti filma, a uzrokuje i  gubitak oštrine. Kad snimate u HD rezoluciji taj proces raspadanja filma je uočljiviji.

Moramo bit svjesni da su Vaši filmovi bili neadekvatno pohranjeni zadnjih 50 godina, gdje je došlo do sušenja ceuolidne trake i ujedno pucanjna vašeg svjetlosnog zapisa kao i razgradnje kolora, koji prelazi u zrnatu strukturu. Svi ti procesi utječu na oštrinu snimka, koja se gubi, a sada možemo vratiti Vaše snimke bliže izvornom zapisu.

Uklanjamo   zrnatu strukturu snimka, kao i vraćanje izgubljene oštrine snimka čak do 25%, što je uspjeh novih digitalnih tehnologija u HD rezoluciji.

Super 8 film

Posebna nam je bila čast da smo bili prepoznati kao najbolji u Hrvatskoj u digitalizaciji super 8 i normal 8 materijala te smo bili pozvani da presnimavamo materijale od obitelji Kostelić koji su kasnije iskorišteni u   filmovima. Retrospektivu filmova Anđelka Hundića na zajedničko zadovoljstvom smo dovršili.
Mnoga imena Hrvatskog filma su vezana za ove današnje rezultate  koje postižemo, di posebno moram naglasiti dugodišnju suradnu i zajedničke projekte sa Vladimirom Petekom kao i Ladislavom Galetom.   50 godišnje ikustvo u snimanju, i obradi svih materijala prateći nove tehnologije, a predhodnica svemu je bilo diplomiranje na filmu na Zagrebačkoj Akademiji 1978 godine.

Filmski uzorci presnimavanja

Normal 8 i Super 8 filmova.

Akcija-popust trenutni:

Cijena presnimavanja S8 i N8 filmova je 1,06 €/ 8 kn minuta, sa montažom ,u prikazanoj cijeni je uključen i PDV.

Nazovite: majstora za presnimavanja : 091 7350656

ZAGREB Zapad :

091 7350656

Sveti Duh 18 , Zagreb

NAPOMENA:

Od 2- 15.06 2023 god. primat ćemo Vaše filmove i kazete , dok će sami materijali bit gotovi za tri tjedna, razlog tome je terensko snimanje na Kornatima.

Od 15.06 do 1.07 koristimo godišnji odmor.

Slobodno me kontaktirajte 091 7350656 bez obzira na gore navedeno.

Radno vrjeme: 1.06 do 15.06

Poned. po dogovoru :—– 091 7350656

Utorak : po dogovoru :——- 091 7350656

Srijeda : po dogovoru :——- 091 7350656

Četvrtak: po dogovoru :——- 091 7350656

Petak: po dogovoru :——- 091 7350656

NAPOMENA: izražene cjene su sa PDV-om.

Vaše filmove, možete poslati poštom, a mi ćemo Vam vratiti digitalizirani marijal na Vašu navedenu adresu. Naše iskustvo je odlična usluga od HP – 24 sata, gdje njihov djelatnik dolazi na Vaša vrata i preuzima pošiljku, koju je dovoljno staviti u kutiju od cipela i napisati primatelja, a sve detalje prije dogovarate na br. 072 202 202, cijena poziva je ista kao prema svim fiksnim brojevima. Sma pošiljka stiže na odredište unutar 24 sata, sa brojem za pračenje same. Usluga koju izuzetno cijenimo, jer je profesionalna i odgovorna, a nemorate ići na poštu. Oko detalja i nedoumica kontktirajte našeg majstora za presnimavanje filmova 091 7350656 koji če Vam ljubazno pomoći.

Primamo i preuzimamo stare: projektore, playere i kamere koje više ne koristite: Super VHS, HI8 + DIGITAL8, MiniDV HDV itd… Ukoliko vam uređaj više ne treba donesite ga kod nas, nemojte bacati.