Presnimavanje VHS kazeta , svih formata AKCIJA: 40 kn/5,51 €, a nevisno o dužini kazete , što radimo profesionalno i odgovorno! Presnimavamo na USB ili DVD.

Presnimavamo sve formate kazeta: VHS, VHSC, S VHS C, Hi 8, Digital 8, Mini DV, Beta

DVA NAČINA PRESNIMAVANJA:

  1. NEISPRAVAN

Uzorak presnimavanja sa dolje prikazanim Video CEPTURE napravom , gubitak oštrine oko 25 % i rezolucije snimka do 30%.

Današnje tržište nudi gomilu opcija a to su kućne amaterske

verzije .

Kupovna cijena u Kini je 8$ ,to Vam sve govori !!!!!!!

Svi ljudi koji i malo znaju o gradnji računala su svjesni da PORT ILI ULAZ ZA MIŠA nema direktne veze sa grafičkom karticom za prijenos podataka, a upravo se tu Video CEPTURE spaja na kompjuter, mislim da je to dovoljno koju kvalitetu snimka onda dobivate .

2. ISPRAVAN super8studio

RJEŠENJE: FireWire priključak.

Uzorak presnimavanja sa : video Cepture i fire Wire opcijom .

FireWire kablom vežemo se na AVI izlazak iz kamere i na grafičku ploču fireWire priključka na računalu i matičnu ploču. Direktno signal se očitava u montaži te kao takav je jedina i najkvalitetnija sačuvana REZOLUCIJA SNIMKA.

Moramo znat da za takovo presnimavanje treba imati znanja kao i adekvatnu tehniku. Svi filmovi koje smo radili za revije filmskog stvaralaštva Hrvatske, kao i za arhivu Hrvatskoga filma rade se samo ovim postupkom!

PRIJEDLOG:

Filmove sa kazeta predlažemo da presnimimo u MP4 formatu na vanjsu memoriju (stik) , jer tako možete gledati na Vašim TV prijemnicima kao i normalno na svim računalima!

Sačuvajte svoje uspomene u najboljoj rezoluciji, vaš super8studio, Zagrebiskoristite popust!!!!

40 kuna/5,31€ , je cijena za presnimavanje kazete bez obzira na dužinu, na DVD ili STIK.

SPECIJALNA POUDA!

Danas je razvojem digitalne tehnologije moguće određenim programima spasiti originalni snimak svih VHS snimaka za 35% i samu oštrinu do 20%. Samo pračenjem novih tehnologija u video obradi to se može postiči, a za što su i potrebna znanja i edukacija.

UZORCI

Računalo sa najjačim procesorom, Ram momorijom , grafičkom karticom, jedan sat video materijala obrađuje 5 h , to pokazuje ozbiljnost programa u kojem svaki frem filma se obrađuje zasebno. Ovaj postupak Vam pokazujemo da upoznate naše mogućnosti u spašavanju Vaših video zapisa !

Nazovite, majstora za presnimavanje:
091 7350656